Digimar

Digimar / SEO optimizacija

SEO optimizacija

SEO usluge za rast vašeg biznisa

Kako da Vaša Web stranica bude na vrhu? Kako da dobijete više posjeta, a samim tim i prodaja? Mi znamo, i možemo Vam pomoći. A uz to, možemo Vam dostaviti i besplatnu SEO analizu Vaše web stranice.
SEO optimizacija je marketing alat broj 1. preko kojeg bi trebal dolaziti posjete jedne web stranice, jer prosječan korisnik uglavnom informacije pronalazi u pretraživaču (Google-u).
SEO optimizacija je potpuno besplatna, a rezultati su dugoročni i isplativi.
Mi smo agencija koja donosi rezultate i nudimo SEO usluge.
Kad radimo SEO optimizaciju, fokusirani smo samo na jednu stvar, a to je da za naše klijente ostvarimo željene rezultate.
Kad radimo SEO optimizaciju, fokusirani smo samo na jednu stvar,
a to je da za naše klijente ostvarimo željene rezultate.

SEO optimizacija

Budite broj 1.

Uz pomoć SEO optimizacije, možete povećati posjećenost vaše web stranice i postati zastupljeniji u pretraživanjima. Povećanjem broja pregleda Vaše web stranice, u 99% slučajeva povećat će se i Vaša prodaja.

Kako bi to bolje objasnili, uzmimo za primjer optičarsku radnju u gradu Bihaću. Korisnik pretražuje pojam “Optika Bihać” ili “SEO optimizacija USK” pojavljuju mu se rezultati vezani za to pretraživanje na Google maps i Google pretraživanja. Posao SEO optimizacije je da Vašu stranicu postavi da bude vidljiva korisniku u vrhu pretraživanja i samim tim će biti veća mogućnost da će kliknuti na Vašu web stranicu.

Preko 90% kupovina počinje na Google-u. Da biste bili na vrhu potrebna vam je SEO optimizacija.
Uz SEO optimizaciju budite na vrhu i poboljšajte svoje rezultate

Ukoliko se u obzir uzme korist koja se može ostvariti cijena SEO optimizacije je mizerna. U biti, SEO optimizacija je besplatna, plaća se samo vrijeme i znanje utrošeno za optimizaciju stranice. Ukoliko želite efektivno povećati svoju prodaju, posjećenost stranice, ili fizičke trgovine, SEO optimizacija je opcija broj 1.

SEO optimizacija je besplatna.

Nema dodatnih troškova, kao kod npr. plaćenih Facebook oglasa.

Šta je SEO optimizacija?

SEO optimizacija (Search engine optimization) ili u prevodu optimizacija vidljivosti u pretraživačima) jeste proces podešavanja sadržaja i optimizacije Vaše web stranice, kako bi se češće pojavljivala i postala zastupljenija u pretraživačima. Odnosno, kako bi se Vaša web stranica pojavljivala pri pretraživanju određenog pojma.

Povećajte prodaju ili vidljivost Vašeg brenda, proizvoda, usluge ili projekta, na internetu.

Rezultati su blizu, potaknite ih. Iskoristite prednosti koje nudi SEO optimizacija. Kontaktirajte nas i počnite koristiti naše SEO usluge.

Šta uključuje SEO optimizacija?

Proces optimizacije web stranice za preživače (Google, Bing, Yahoo) ili SEO optimizacija uključuje preko 2000 bitnih i manje bitnih faktora koji se trebaju uskladiti kako bi stranica bila rangirana na prvoj stranici, a po mogućnosti i na prvom mjestu u pretraživanju. SEO optimizacija uključuje tehničku SEO optimizaciju (on-page), optimiranje linkova (off-page) i optimizaciju sadržaja. 
Kada korisnik pretražuje npr. “SEO optimizacija Bihać” naš posao je da uspijemo rangirati Vašu stranicu što bolje, kako bi bila veća šansa da korisnik klikne baš na vašu stranicu.

Slično hemijskom sistemu elemenata, tako i SEO ima svoj sistem elemenata koji pomaže u ostvarivanju boljih rezultata unutar tražilica. SEO optimizacija je kompleksna i preko 2000 faktora utiče na nju. Navest ćemo neke od njih, uglavnom najbitnije.

On-page SEOOff-page SEOTehnički SEO
Sadržaj straniceBacklinksBrzina učitavanja stranice
Optimizacija Title i meta tagovaMarketing sadržajaXML Sitemaps
Optimizacija Headline tagovaPRStruktura web stranice
Interno linkovanjeOcjene / recenzijeNavigacija stranice
Slike i njihova optmizacijaDruštvene mreže i spajanjeHreflang
i još mnogo toga….  

On-page, off-page i optimizacija sadržaja

SEO optimizacija (Search engine optimization) uključuje On-page ili On-site optimizaciju, koja uključuje optimizaciju svih elemenata koji se nalaze na stranici, a to su: meta tagovi, naslovi, opisi, url-ovi, i ostalo što možemo mjenjati u samoj strukturi stranice.
Off-page ili off-site optimizaciju koja uključuje optimizaciju elemenata izvan naše domene, a to uključuje vezivanje na nekoj drugoj stranici (Backlink) ili promociju na društvenim mrežama, ili neki vid PR-a, što rezultira povećanjem vidljivosti i autoriteta naše domene.
Optimizaciju sadržaja (content optimizacija) koja uključuje uređivanje textova, slika, boja, naslova na našoj web stranici, i kreiranje originalnih, relevantnih, unikatnih opisa i naslova.

SEO optimizacija će pomoći da Vaša web stranica bude na vrhu pretraživanja. Mi znamo kako, vi znate zašto. Kontaktirajte nas.

SEO usluge

SEO optimizacija = vrh pretraživanja

Neka Vaš biznis bude na vrhu!

Jeste li ikad razmišljali o tome kako kupac traži određeni proizvod ili uslugu koji su im potrebni? U današnje vrijeme, najčešće na internetu, i to najčešće na nekom od pretraživača.

Na koji način? Najčešće uđu na određeni pretraživač (npr. najpoznatiji, Google) i u tražilici pretražuju proizvod ili uslugu, na određenoj lokaciji, npr. “Rent a car Bihać“, a zatim im pretraživač ponudi rezultate raznih rent-a-car firmi u gradu Bihaću, gdje kupci koji pretražuju, i najčešće kliknu na jedan nekoliko prvih rezultata.

U čak 81% slučajeva proces ide na ovaj način, i prema istraživanju, čak 69% klikova završi na prvih pet rezultata na pretraživanju. Upravo zbog toga je važno da svoju SEO optimizaciju uradite na pravi način, a mi Vam možemo pomoći u tome. Digimar agencija nudi kompletne SEO usluge za Vaš biznis. Kontaktirajte nas.

Zašto SEO?
SEO optimizacija povećava vidljivost Vaše web stranice na tražilicama, a samim tim i posjećenost web stranice

Prema podacima Google-a čak 69% pretraživanja završi se na prvoj stranici unutar prvih 5 ponuđenih pretraživanja. Ukoliko se SEO optimizacija uradi na ispravan način, i ukoliko se Vaša web stranica bude nalazila na prvoj stranici, šta mislite, koliko će to značiti za Vaš biznis?

Jačanje brenda, rast i razvoj poslovanja Vaše firme

Kada se optimizacija uradi na ispravan način, i kada ona dostigne svoj puni potencijal, Vaše poslovanje će rasti i razvijati se u pravom smjeru, što je svakako osnovni cilj SEO optimizacije web stranice.

SEO optmizacija je dokazano isplativo i dugoročno ulaganje

Prestignite konkurenciju, ojačajte Vašu poziciju na tržištu, i povećajte prodaju uz naše SEO usluge. Jer mi znamo kako da budete na prvom mjestu! Za više informacija o cijeni i ostalom, kontaktirajte nas.

SEO optimizacija cijena?

Cijena SEO optimizacije je mizerna ako se u obzir uzme rezultat koji SEO optimizacija može ostvariti za Vašu firmu. U biti SEO optimizacija je besplatna, ne iziskuje dodatne troškove, i možete je raditi sami. Ili možete unajmiti profesionalce kao što smo mi da optimiziraju Vašu web stranicu.

Prestignite konkurenciju, ojačajte Vašu poziciju na tržištu, i povećajte prodaju.  Jer mi znamo kako da budete na prvom mjestu! Za više informacija o cijeni i ostalom, kontaktirajte nas.

Postignite najbolje moguće rezultate za Vašu firmu.