Digimar

Digimar / E-COMMERCE (izrada, upravljanje i održavanje)

E-commerce management

Upravljanje, održavanje, vođenje online trgovine

Otvorite još jedan kanal za prodaju, i uz minimalne troškove ostvarite odlične i jasno vidljive rezultate.
Mi smo agencija fokusirana na rezultate.
Online prodavnica je još jedan način kako da proširite svoje prisustvo na internetu, a samim ti i da povećate svoju prodaju. Mi smo agencija koja je radila sa preko 100 klijenata, i uspješno vodila mnoge online prodavnice, koje su imale i mjesečne promete i preko €2.000.000. Sa našim znanjem i iskustvom, sigurni smo da možemo pomoći i Vama.

E-commerce menadžment

Povećajte svoju prodaju

Zamislite da pored postojeće ranje / trgovine, imate još jednu? Zamislite kada biste uduplali svoj trenutni promet tako što ćete kreirati svoju online prodavnicu? Prednosti online prodavnice su razne, a nabrojat ćemo samo neke od njih: 1) niži troškovi vođenja i održavanja, 2) manje radnika, 3) tačni podaci, 4) detaljna anliza, 5) prodaja na cijeloj teritoriji jedne države ili kontinenta ili svijeta…
Ukoliko želite da otvorite još jedan kanal prodaje, još jednu radnu, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći u izradi, održavanju i vođenju Vaše online trgovine.

Iskoristite moć internet prodaje.

Izrada, vođenje i održavanje online prodavnice.

Marketing, prodaja, distribucija i trgovina – sve na jednom mjestu! Novo prodajno mjesto za Vašu trgovinu. Nova poslovna jedinica koja će Vašu prodavnicu predstaviti široj zajednici i omogućiti Vašem brendu poslovanje i prodaju ne samo na jednoj lokaciji nego na širem području.
Digimar – agencija za digitalni marketing Vam nudi vrhunska rješenja kada govorimo o web shopovima. Mi smo Vaš pouzdan partner kada govorimo izradi i održavanju web shop-a.
Posjetite našu E-commerce stranicu za više informacija.

Želite pokrenuti  ili unaprijediti Vaš biznis?
Proširite svoju prisutnost na internetu
Pošaljite nam upit
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.